×

Fråga: Vart kan jag som privatperson köpa era produkter? Kan jag beställa via er?

Svar: Du kan inte beställa produkter direkt via oss. Våra produkter hittar du i hundratals butiker som är specialister inom friluftsliv, fiske och jakt. Behöver du hjälp att hitta en återförsäljare så är det bara att du hör av dig.

Fråga: Vad är det för skillnad på en jagg och en dragögla?

Svar: En jagg trycker draglappen mot pipans väggar. Detta gör att draglappen mer eller mindre sluter tätt inuti pipan. En dragögla ger inte draglappen samma spridningsförmåga.

Fråga: Hur monterar man enklast en slutstycksknopp?

Svar: Vi rekommenderar att du använder en mild tvållösning. Applicera lite av lösningen på handtaget och lite i slutstycksknoppens hål. Tryck sedan dit gummiknoppen på slutstyckets originalknopp, sedan sitter den.

Fråga: Varför ska jag använda en boreguide?

Svar: En boreguide ser till att läskstången går rakt genom mekanismen utan att skada patronläget.
Förutom att minimera risken för att läskstången ska skava pipan, ser den även till att rengöringsmedlet inte hamnar på annan plats på geväret än i pipan.

Fråga: Hur får vi som återförsäljare tillgång till era bilder och hur får de användas?

Svar: Ni hittar bilder som är fria att använda på vår hemsida www.greyoak.se och i flödet på våra sociala medier @greyoak_hunting. Dessa bilder tillhör Pergite Outdoor AB men får användas i reklam och marknadsföring av våra produkter. Både digitalt och i tryckt.
Tagga oss gärna @greyoak_hunting & #greyoak_hunting

Det material som publiceras i våra sociala flöden är nästan uteslutande vårt eget, taget av in-house fotograf och får därför användas i reklam och marknadsföring av våra produkter. I enstaka fall kan det finnas bilder som är tagna av externa kreatörer. Dessa bilder får endast användas med den fotocred som vi själva angivit. Bilder som publiceras i våra storys är nästan uteslutande re-postade från våra konsumenter och får därför inte användas.

Om ni vill ha bilder på specifika produkter rekommenderar vi er att besöka våra hemsida www.greyoak.se. Under respektive produkt finns produktbilder mot vit bakgrund och i de flesta fall även miljöbilder på produkten. Bilderna kommer att sparas ner som jpg. filer.


Följ oss på Instagram

Vi älskar att se när ni använder våra produkter. Tagga @greyoak_hunting och dela dina bilder med #greyoak_hunting så att vi och andra kan inspireras av dina bilder.